2011-07-01 18:36:25• hírek • Kocsis Zoltán

Lejárt a beiratkozási határidő

Nem kevesebb, mint százhatvan gyerek szülei adták le az igényüket igazoló papírokat június 6-24. között, közülük pedig 124 gyerek teheti meg ősszel az első lépéseket a napközikben a szocializálódás felé.

A jelentkezéskor a gyerekek születési bizonyítványát, a szülők személyigazolványát és munkahelyi igazolványát (esetleg annak írásos bizonyítékát, hogy munkát keres) kellett felmutatniuk az anyukáknak, apukáknak. Őket szeptember 1-12. között várják a napközik, hogy a családorvosi igazolvánnyal igazolják maguk és gyerkőceik egészségét, hogy azok részt vehessenek a napközis foglalkozásokon. A jelentkezéskor a 18-36 hónapos gyerekek kérvényét fogadták el.

A nyár közeledtével több napközi is szünetelteti tevékenységét, azon szülők, akik semmiképpen nem tudnak ezen idő alatt vigyázni gyerekeikre, azok ideiglenesen beírathatják őket olyan napközikbe, amelyek nyáron sem szünetelnek.

Ami a nyári szünetet illeti, a „Csodák országa" (Tara Minunilor) napközi július 1.- augusztus 16., a „Hófehérke" (Alba ca zapada), a „Csodálatos berek" (Dumbrava minunata) , „Prücsök" (Prichindel) és a „Két pengős erszény" (Punguta cu doi bani) napközik augusztus 1.-szeptember 12., míg a Harap Alb napközi július 11.-augusztus 29. között szünetelteti tevékenységét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: